Mazda Pelleman

Service(Afspraken ook mogelijk op andere tijdstippen) : Wij zijn vandaag open tussen 08u30 - 12u00 en 13u00 - 17u30
20190914_105231

COVID-19 UPDATE : Wij blijven open !!

Beste klanten,


COVID-19 UPDATE

WERKPLAATS GEOPEND - VERKOOP BEREIKBAAR

 

Wij geloven in het belang van de extra maatregelen die door de overheid genomen worden om uw en onze gezondheid te beschermen. Ook tijdens deze periode blijven we bereikbaar en stellen we alles in het werk om uw mobiliteit te garanderen.

 

Onze werkplaats blijft geopend voor onderhoud, herstellingen en de wissel van zomer- naar winterbanden. Geplande afspraken gaan door, tenzij u van ons tegenbericht ontvangt. We zetten maximaal in op veiligheid. Het is dan ook verplicht een mondmasker te dragen zodra u uw wagen verlaat, de geldende afstandsregels te respecteren en de handen te ontsmetten bij binnenkomst. Ter plaatse wachten is niet mogelijk. Indien u zich niet goed voelt of met een besmette persoon in contact bent geweest, neem contact op om uw afspraak te verplaatsen. Uw wagen en sleutel worden grondig gedesinfecteerd voor overhandiging. 

 

Ook voor verkoop blijven wij beschikbaar om u vanop afstand te begeleiden in uw zoektocht naar een nieuwe of 2e hands wagen. De showroom is gesloten tot 13 december, maar we beantwoorden graag al uw vragen telefonisch, via mail of via andere digitale kanalen. Op onze website vindt u alvast een greep uit ons aanbod nieuwe en tweedehandswagens

 

De leveringen van nieuwe en tweedehandswagens kunnen ook doorgaan. De aflevermomenten worden in de buitenlucht georganiseerd en in duur beperkt. Op voorhand bezorgen we u zoveel mogelijk informatie, zodat u snel op weg kunt. Uw wagen wordt grondig ontsmet voor aflevering en uiteraard vragen wij ook eerdergenoemde richtlijnen te volgen.

 

Wij blijven bereikbaar bij verdere vragen.  Blijf gezond en hopelijk tot snel,Garage Pelleman.


 


Car Trio

Onze modellen

Bij Mazda bouwen we niet zomaar auto's. We hebben altijd een specifieke bestuurder voor ogen. Elke innovatie, elke technologie en elk designdetail is dan ook ontwikkeld voor hém. En dus voor u. Zodat u de ultieme rijervaring beleeft, in het model dat helemaal bij u past.